Smart Classroom

Despre Samsung

O companie de nivel mondial

De la inceputurile sale, ca o companie mica de comert, Samsung a evoluat la statutul de corporatie la nivel mondial cu afaceri care fac sa progreseze tehnologia, seiconductorii, zgarie-norii si constructiile de fabrici, industria petrochimica, cea a modei, medicina, contribuind neincetat la progresul acestor domenii.

Pentru experiente cotidiene mai bune

De la inovatiile din domeniul produselor electronice de consum pana la realizarile din domeniul biofarmaceutic, Samsung a imapartasit mereu experientele sale cu impact puternic asupra oamenilor din intreaga lume. Prin angajamentul de a crea produse si servicii superioare in toate domeniile de afaceri, ne straduim sa imbunatatim vietile oamenilor de pretutindeni si sa aducem schimbari pozitive in lumea din jurul nostru.

O corporatie a descoperirii

Obiectivul nostru este simplu: sa va oferim libertatea de a calatori, de a descoperi noi experiente, de a avea grija de lumea in care traiti. Este puterea de a imbina ceea ce suntei astazi cu ceea ce vreti sa fiti in viitor. Intr-o lume in continua schimbare, noi ne schimbam mai rapid. Cautam neincetat descoperiri si inovatii, cream tehnologii si furnizam servicii care va ofera posibilitati si deschid poarta catre o lume a posibilitatilor.

Dedicate responsabilitatii sociale

Masura succesului nostru nue este data numai de realizarile din domeniul afacerilor, ci si de gradul in care servim comunitatea, in care protejam resursele planetei si de modul in care schimbam vietile oamenilor. Ne-am asumat angajamentul de a contribui ca un bun cetetean, actionand in intreaga lume pentru o societate mai buna, pentru a proteja si imbunatati mediul si pentru a consolida comunitatile noastre.