Organizatori

Credem intr-un mediu interactiv si atractiv de invatare si dorim sa va invitam sa va alaturati calatoriei noastre printre beneficiile unei clase smart.

Programul e-Profesorul Anului va invita sa creati continut digital pentru ore si sa accesati informatii si recomandari ce pot stimula creativitatea si implicarea elevilor la clasa.

Cum particip la Concurs?

Dorim sa incurajam interesul pentru educatie digitala si invitam profesorii sa creeze continut digital propriu pe platforma www.smart-classroom.ro.

Va invitam sa va inscrieti aici, sa urmariti tutorialele de folosire a platformei aici si sa creati lectii interactive ce pot fi folosite la clasa intr-un mediu interactiv si atractiv.

Cui ne adresam

Concursul este dedicat profesorilor de gimnaziu si liceu, iar lectiile interactive ce intra in concurs vor fi cele aplicabile din programa școlară pentru clasele I – XII.

Cand are loc concursul?

Intre 16 și 30 mai, programul si competitia #eProfesorul Anului va fi prezentat in scoli din Bucuresti, Iasi si Constanta.

Jurizarea se desfasoara în perioada 15 – 30 iunie.

Despre Concurs

Dorim sa incurajam interesul pentru educatie digitala si accesul la informatii si resurse ce faciliteaza crearea de continut digital propriu destinat folosirii la clasa.

Lectiile interactive ce vor fi considerate castigatoare folosesc resurse digitale, faciliteaza dialogul intre profesor si elevi, pot fi folosite la scoala dar si acasa de catre elevii care vor sa isi imbogateasca cunostintele si pot spori creativitatea si implicarea elevilor la clasa.

Juriu

Alexandru Mironov

Scriitor, jurnalist de stiinta si om de televiziune

Conf.Dr. Radu Gramatovici

Decanul Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti

Profesor dr. Florin Munteanu

Presedinte Centrul pentru Studii Complexe

Emil Dragotă

Profesor de Istorie – Geografie

Premii

Imaginile alaturate au titlu de prezentare

Locul 1.

Televizor Samsung SUHD 49 KS7502 + telefon Samsung Galaxy S7 + Samsung Gear VR

Locul 2.

Tableta Samsung Galaxy S3 + telefon Samsung Galaxy S7 + Samsung Gear VR

Locul 3.

Samsung Gear VR + telefon Samsung Galaxy S7

Inscrie-te la concursul eProfesor